...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Receptury

Zobacz pełną listę receptur
  • Receptury na tłusty czwartek

    Receptury na tłusty czwartek 0

    Faworki, donuty, kruche ciasteczka, a przede wszystkim tradycyjne pączki i te z nietuzinkowymi polewami oraz nadzieniami! Poznajcie receptury na najsłodsze święto w ciągu roku! A także rady jak urządzić nie tylko Tłusty Czwartek, ale Tłusty Tydzień w piekarni i cukierni.

    więcej
  • Ciasto biszkoptowe

    Ciasto biszkoptowe 0

    Kojarzy się z tortami. Charakteryzuje się lekkością, delikatnością, pulchnością i porowatością. Tematem tego wydania Kompendium Wypieków uczyniliśmy ciasto biszkoptowe, które – wbrew pozorom – jest znacznie bardziej uniwersalne.

    więcej
  • Chleb z kurkumą i cytryną

    Chleb z kurkumą i cytryną 0

    Poznajcie niezwykła recepturę Małgorzaty Rybackiej - laureatki I miejsca w kategorii "pasjonaci" w konkursie Master Baker 2021.

    więcej
  • Śródziemnomorskie bagietki

    Śródziemnomorskie bagietki 0

    Przy zakupie 90 kg mieszanki CHLEB ŚLĘŻAŃSKI, odbierz zestaw - 500 szt. torebek z logo akcji i zapakuj wyjątkowe śródziemnomorskie bagietki!

    więcej
  • Sernik 3D

    Sernik 3D 0

    Poznaj wyróżnioną recepturę na efektowny sernik autorstwa Anety Sawczenko.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe