Monoporcja jajo – chałwa/ rokitnik 0
Elegancka propozycja laureatki konkursu "Wielkanoc z jajem". Zobacz recepturę.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Elegancka propozycja laureatki konkursu "Wielkanoc z jajem". Zobacz recepturę.
więcejZ Credi Drożdżowe Fresh przygotujesz aromatyczne kompozycje na wszelkie okazje - świąteczne wypieki, letnie ciasta drożdżowe z owocami, słodkie chlebki i bułeczki z makiem oraz włoskie babki typu Panettone i Colombo.
więcejFaworki, chrust, chruściki - różne są nazwy, ale jedna idea - ma być słodko, chrupiąco i tłusto.
więcejSernik to jedno z najchętniej wybieranych ciast przez Polaków. Równie chętnie zajadamy się mango. Dlaczego by nie połączyć tych smaków? Oto przepis!
więcejNiewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle Sebastiana Szmyda.
więcejPolacy kochają makaroniki. Nie mniej, niż pierniki. A może w grudniu warto połączyć te dwa smakołyki? Przedstawiamy Wam świąteczną recepturę Krzysztofa Wysłuchy.
więcejNa wigilijnym stole powinno się pojawić 12 potraw. A my, szanując tą tradycję, serwujemy 12 słodkich receptur na ten wyjątkowy czas w cukierni i piekarni.
więcej