...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Sklep z Goframi

    Sklep z Goframi 0

    Gofry to dość popularny przysmak, ale… gofry na słono? Z początku brzmi zaskakująco i budzi lekkie niedowierzanie, niemniej są w Polsce osoby, które udowadniają, że coś takiego ma rację bytu – i może być całkiem smaczne.

    więcej
  • Plan treningowy Polaków przed europejskim finałem Louis Lesaffre Cup

    Plan treningowy Polaków przed europejskim finałem Louis Lesaffre Cup 0

    Opadły już emocje po finale eliminacji krajowej Louis Lesaffre Cup w Wołczynie. Teraz przed Michałem Starowiczem, Szymonem Wiejakiem i Przemysławem Szwarcem czas intensywnych przygotowań do sierpniowego finału Europy, który odbędzie się we włoskiej Parmie. Jak wygląda ich plan treningowy i z czego będą się szkolić?

    więcej
  • XI Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas

    XI Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas 0

    Cech Cukierników i Piekarzy w Poznaniu organizuje XI Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas, które odbędą się dnia 9 lutego 2015 r. o godz. 11.oo w Sali Reprezentacyjnej Wlkp. Izby Rzemieślniczej w Poznaniu.

    więcej
  • Pyszny tłusty czwartek z marmoladami Poltino

    Pyszny tłusty czwartek z marmoladami Poltino 0

    Trudno wyobrazić sobie tłusty czwartek bez pączków i faworków, które królują tego dnia w cukierniach i piekarniach w całej Polsce. Zaprzyjaźnione łódzkie cukiernie już testują nowe marmolady Poltino, przygotowując się do dorocznego święta słodkości.

    więcej
  • Czas na amarantus!

    Czas na amarantus! 0

    Przed tysiącami lat uprawą amarantusa zajmowali się Inkowie, Majo­wie i Aztekowie. Świat odkrył go w latach 70. XX w., a do Polski przybył jeszcze dwadzieścia lat później. Czasy, gdy pytała o niego tylko garstka pasjonatów, już minęły. Z potencjału „złota Inków” chce korzystać coraz więcej piekarzy i cukierników.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe