...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Specjaliści alarmują, że Polacy jedzą zbyt mało roślin

    Specjaliści alarmują, że Polacy jedzą zbyt mało roślin 0

    Jak wynika z badania „Żywieniowe nawyki pracujących Polaków” jedzenie według polskich pracowników powinno być przede wszystkim bogate w warzywa i owoce, naturalne, bez chemicznych dodatków oraz urozmaicone i różnorodne. A jednak kilka razy dziennie sięga po owoce jedynie 19% ankietowanych.

    więcej
  • Kulinarna jesień w księgarni

    Kulinarna jesień w księgarni 0

    Tuzy francuskiej gastronomii: Pierre Hermé i Alain Ducasse wydali w tym samym czasie książki – wspomnienia, które przybliżają nam ich drogę do osiągnięcia cukierniczego kunsztu. Do grona autorek kulinarnych nowości dołączyła również Magdalena Tomaszewska – Bolałek ze swoją kolejną pozycją na temat kuchni skandynawskiej.

    więcej
  • Ruszył pierwszy w Polsce projekt poświęcony tematyce food design

    Ruszył pierwszy w Polsce projekt poświęcony tematyce food design 0

    13 października odbyła się premiera pierwszego w Polsce projektu poświęconego tematyce food design. Misją projektu jest zrzeszanie specjalistów, edukowanie oraz inspirowanie przy wspólnym mianowniku, jakim jest jedzenie. Wśród ekspertów znaleźli się praktycy z firm takich jak: Lidl Polska, Too Good To Go, Unilever, Mondelēz.

    więcej
  • SIGEP 2023 - międzynarodowe konkursy piekarskie i cukiernicze

    SIGEP 2023 - międzynarodowe konkursy piekarskie i cukiernicze 0

    W dniach 21-25 stycznia 2023 odbędzie się 44. edycja targów dla branży cukierniczej, czekoladziarskiej, kawowej, lodziarskiej i piekarskiej Sigep. Podczas niej odbędzie się sporo międzynarodowych konkursów mających wyłonić mistrzów piekarstwa i cukiernictwa, a także pokazać obiecujące młode talenty.

    więcej
  • Dutch baby z minikiwi

    Dutch baby z minikiwi 0

    Zawiera ponad 20 różnych związków prozdrowotnych. Jego regularne spożywanie wzmacnia układ odpornościowy. Mini kiwi, na które trwa właśnie sezon, również rewelacyjnie się prezentuje. Dlatego właśnie warto włączyć je do swoich receptur.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe