...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Nadchodzą ważne zmiany dla cukiernictwa - czym zastąpić E171

    Nadchodzą ważne zmiany dla cukiernictwa - czym zastąpić E171 0

    Unia Europejska zakazała używania popularnego barwnika o nazwie E171. Od sierpnia musi on zostać wycofany z użycia. Sprawa jest o tyle skomplikowana, że jest on stosowany na masową skalę. Czasu jest niewiele, a nie wszyscy producenci, dostawcy i klienci są świadomi skali problemu.

    więcej
  • Baskijskie smaki inspirują letnią ofertę

    Baskijskie smaki inspirują letnią ofertę 0

    Lubicie Dom z papieru? Jedna z aktorek serialu, Itziar Ituno, pochodząca z kraju Basków wskazuje na tamtejsze przysmaki, które idealnie urozmaicą wakacyjną ofertę gastronomiczną i zadowolą fanów kultowej serii Netflixa.

    więcej
  • Sweet Targi 2023

    Sweet Targi 2023 0

    To tutaj w marcu 2023 spotka się cała branża! Nowoczesny obiekt, wyjątkowi goście i pokazy, słodka rywalizacja konkursowa - na zwiedzających czeka moc atrakcji.

    więcej
  • Bzyczący problem - patent na dokuczliwe owady

    Bzyczący problem - patent na dokuczliwe owady 0

    Polacy znowu zaczęli zapełniać kawiarnie i obiekty gastronomiczne. Niestety, wzmożona w tym czasie aktywność owadów latających, głównie much, może skutecznie zepsuć długo wyczekiwany czas odpoczynku, a właścicieli narazić na straty wizerunkowe i w konsekwencji finansowe. Zatem jakich narzędzi używać do skutecznej walki owadami?

    więcej
  • Biznes, pasja i miłość - wakacyjne wydanie Mistrza Branży

    Biznes, pasja i miłość - wakacyjne wydanie Mistrza Branży 0

    Czy można się doktoryzować z słodkości? Jak smakują czekoladki prosto z lodówki? W co warto zainwestować w piekarni i cukierni? Jakie zioła włączyć w swoją produkcję? A na naszej okładce - Ela i Patryk Kotarbowie, którzy największy sukces osiągnęli w branży, gdy zaczęli pracować razem! Jaki jest ich sekret udanej współpracy?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe