...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja

    Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja 0

    Stosowane w zakładach zbożowych i młynarskich rozwiązania logistyki wewnętrznej kryją olbrzymi potencjał optymalizacyjny. W przeszłości wiele procesów, takich jak składowanie pośrednie, sortowanie, etykietowanie lub kompletacja, wymagało obsługi manualnej i wiązało się z koniecznością ponoszenia wysokich kosztów osobowych.

    więcej
  • Deser lodowy na żądanie

    Deser lodowy na żądanie 0

    Wyobraź sobie gorący dzień, kiedy masz nieprawdopodobną ochotę na lody, a droga do sklepu albo za daleka, albo za gorąco, by się ruszyć. I wtedy prosto pod Twój dom podjeżdża ciężarówka z lodami dokładnie takimi, jakie chciałbyś zjeść. Nierealne? W New Jersey już działa.

    więcej
  • Czego pragną lodożercy?

    Czego pragną lodożercy? 0

    Trendy lodziarskie są zmienne, zależne od tego, w jakim miejscu została ulokowana lodziarnia. Mimo to pewne produkty i surowce zyskują na popularności niezależnie od wszystkich zmiennych. Co wybierają polscy konsumenci?

    więcej
  • Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 3

    Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 3 0

    Większość mlecznych lodów rzemieślniczych produkowana jest z wykorzystaniem mieszanki podstawowej metodą, którą niedawno zaczęto nazywać „pośrednią” – dla odróżnienia od sposobu produkcji, w którym każde lody robi się „bezpośrednio” – według własnej receptury.

    więcej
  • Frubox - zdrowie i wygoda

    Frubox - zdrowie i wygoda 0

    Żadnych dodatków, zero cukru czy konserwantów - tylko owoce w formie 100% przecieru w wygodnym opakowaniu. Produkty Frubox znajdują zastosowanie w lodziarniach, cukierniach, fit-barach oraz firmach cateringnowych, wszędzie tam gdzie naturalny skład ma bardzo duże znaczenie. UWAGA: 3% rabat na każde zamówienie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe