
Lodowo i zimowo - konkurs na deser 0
Lody do szarlotki, gorącej czekolady, a może chrupiących crepes? Zaprezentuj swój pomysł i zgarnij nagrodę!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Lody do szarlotki, gorącej czekolady, a może chrupiących crepes? Zaprezentuj swój pomysł i zgarnij nagrodę!
więcejSieć kawiarni oferujących zdrowe desery Fit Cake przedefiniowała swój system franczyzowy. Jest on teraz bardziej elastyczny i daje większy wybór franczyzobiorcy np., w kwestii kosztów inwestycji czy menu. Nazywa się Fit Cake Flex.
więcejJak buduje się smak kompletny? Dlaczego pracę zespołu warto zaczynać od wspólnej kawy? Czy pączki wegańskie mogą smakować tak samo dobrze jak te tradycyjne? I jak oraz gdzie warto się szkolić w Polsce? U progu nowego roku zmotywuj się do działania i zainwestuj w najważniejszą osobę w firmie - w siebie!
więcejOd kilku dni jedna z popularnych sieci dyskontów ma w ofercie lody o nazwie Bitcoin. Są charakterystyczne - czarny kolor, czarno-złote opakowanie. Są produkowane przez polską rodzinną firmę z prawie 40-letnią lodziarską tradycją.
więcejMleko od dawna stanowiło jeden z podstawowych surowców do wyrobu lodów, zwłaszcza tych, które powstawały obok innych słodkich deserów opartych na mleku lub śmietance. Zawartość substancji pochodzenia mlecznego jest w nich przeważająca, chociaż może się zmieniać w zależności od dodatku smakowego.
więcejW tym roku pogoda nie rozpieszcza. Wiosna była niezbyt ciepła, a i dni słonecznych niewiele. Sierpień również nie był zbyt łaskawy dla lodziarzy – opady deszczu, a przede wszystkim niska temperatura nie sprzyjały sprzedaży lodów. Co więc robić, kiedy jest zimno?
więcejPolska żywność od dawna uchodzi za zdrową i naturalną... ale teraz to oficjalne. Rośnie liczba producentów, którzy mogą pochwalić się certyfikatem BIO. Na początku 2022 roku zmieniają się unijne przepisy, więc łatwiej będzie uzyskać dane o producentach.
więcej