Dokładne planowanie, mniej pośpiechu 0
Systemy do planowania produkcji oznaczają większą elastyczność procesów i niższe koszty. Przy czym najlepiej jest, gdy są one bezpośrednio zintegrowane z oprogramowaniem ERP.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Systemy do planowania produkcji oznaczają większą elastyczność procesów i niższe koszty. Przy czym najlepiej jest, gdy są one bezpośrednio zintegrowane z oprogramowaniem ERP.
więcejWysoka inflacja uderza w portfele. Polakom zaczyna brakować na podstawowe potrzeby - odzież, wyprawkę szkolną a nawet żywność. BIK informuje o wzroście pożyczek na niewielkie kwoty do 1 tys. zł, a coraz większą popularnością cieszą się usługi „kup teraz, zapłać później" (BNPL), które pozwalają na opłacenie zakupów później.
więcejLa Liste to ranking najlepszych na świecie restauracji zbierający dane z tysięcy przewodników kulinarnych, tysięcy publikacji kulinarnych i recenzji. Po raz pierwszy powstała także selekcja najlepszych cukierni, na której znajduje się 10 cukierni z Polski.
więcejCzy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika? I dlaczego warto dołączyć do nowo powstałego stowarzyszenia Rzemieślnik?
więcejPo raz kolejny w Kończycach Małych (Śląsk Cieszyński) zagoszczą producenci i sprzedawcy produktów, które zyskują coraz większą uwagę konsumentów - to żywność certyfikowana jako ekologiczna, wyroby rzemieślnicze, lokalne i te tradycyjne.
więcejECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie" i „MasterChef Junior”.
więcejDominique Ansel, cukiernik znany z rewolucyjnych, oryginalnych deserów i hybrydowych wypieków takich jak słynny cronut znów zaskakuje. W jego weekendowej ofercie pojawiły się lodowe desery inspirowane sushi we współpracy z japońską restauracją Nami Nori mieszczącą się w nowojorskiej dzielnicy West Village.
więcej