Z cukrem czy bez? 0
Takim pytaniem Agata Kurdek zaprasza do swojej nowej cukierni w Zabrzu. Nazwała ją Babeczka. Słodko, a przy tym przewrotnie – bo jedna babeczka robi tutaj prawdopodobnie najlepsze babeczki w mieście.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Takim pytaniem Agata Kurdek zaprasza do swojej nowej cukierni w Zabrzu. Nazwała ją Babeczka. Słodko, a przy tym przewrotnie – bo jedna babeczka robi tutaj prawdopodobnie najlepsze babeczki w mieście.
więcejNie zdążyłeś wysłać swoim kontrahentom prezentu świątecznego? Nic straconego! SLODKIE stworzyło nową kolekcję skierowaną do tych firm, które przekażą w tym roku swoim kontrahentom upominki noworoczne, w podziękowaniu za cały rok współpracy. Będzie to miła niespodzianka w chwili, gdy po Świętach nikt nie spodziewa się prezentu!
więcejDomek z piernika to jedna z najbardziej efektownych ozdób witryny cukierni czy piekarni, ale też świątecznego wystroju domu. W czym tkwi sekret jego wykonania? I jak uniknąć zawalenia się konstrukcji?
więcejJej gęsta, kremowa konsystencja i intensywny smak stanowią idealne połączenie, które pozwala zaspokoić apetyt na coś słodkiego i sycącego. Dlatego chałwa jest jedną z ulubionych słodkich przekąsek w okresie zimowym. Poznajmy kulisy jej produkcji.
więcejZa nami pierwsza edycja konkursu kulinarno-cukierniczego Trophee Mille Polska 2023, który odbył się 10 listopada podczas 30. Targów HORECA w Krakowie. Do konkursu przystąpiło 6 zespołów dwuosobowych składających się z uczennicy i ucznia ze szkół o profilu gastronomicznym.
więcejBoże Narodzenie, czas radości, jedzenia i wspólnego świętowania, stanowi doskonałą okazję dla piekarzy i cukierników do wyczarowania wyjątkowego klimatu. W trakcie świąt aromatyczne zapachy wypełniają powietrze, a słodkie smakołyki stają się gwiazdami stołu.
więcejczyli jak (zgodnie z prawem) umilić czas klientom lokalu gastronomicznego w okresie Bożego Narodzenia?
więcej