...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Międzynarodowe laury dla Deseo

    Międzynarodowe laury dla Deseo 0

    Sieć cukierni DESEO Patisserie & Chocolaterie została nagrodzona w prestiżowym międzynarodowym konkursie International Chocolate Awards. Tworzone przez nich czekolady bean to bar zdobyły 4 medale: złoty, dwa srebrne i brązowy.

    więcej
  • Forma formie nierówna

    Forma formie nierówna 0

    Magorex od 30 lat zajmuje się produkcją profesjonalnego sprzętu dla branży piekarniczo-cukierniczej. Naszymi klientami są zarówno zakłady rzemieślnicze, jak i przemysłowe, usytuowane na terenie całej Polski i w Europie.

    więcej
  • Wymagania sanepidu dla pracowni wypieków

    Wymagania sanepidu dla pracowni wypieków 0

    Pracownie cukiernicze, w których wytwarza się wypieki, są traktowane jak zakłady produkcyjne. Temat wymagań sanepidu dla tego typu punktów jest bardzo szeroki, tym razem przybliżę je wam w pigułce.

    więcej
  • CO2COA: kolejna mleczna czekolada bez nabiału

    CO2COA: kolejna mleczna czekolada bez nabiału 0

    Już nie tylko mali producenci i startupy, ale i kolejne globalne marki szukają swojego miejsca w sektorze bezmlecznej, roślinnej, przyjaznej planecie czekolady. Teraz korporacja Mars oferuje swój produkt, CO2COA. Bazą tej mlecznej czekolady jest niezwierzęce białko serwatkowe.

    więcej
  • Serce pracowni – piec cukierniczy

    Serce pracowni – piec cukierniczy 0

    Podejmij świadomą decyzję. Przeczytaj zanim zdecydujesz! Bijące ciepłem „serce” każdej pracowni to z pewnością piec cukierniczy, w którym wypiekanie są francuzy, kruche, bezy itd. Dobry piec przez najbliższe kilkanaście lat będzie ciężko pracować na nasz sukces!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe