...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Dubajska czekolada prosto z polskiej manufaktury

    Dubajska czekolada prosto z polskiej manufaktury 0

    Nadziewana tabliczka, z której wręcz wypływa pistacjowy ganache i charakterystyczne włoski ciasta kataifi to absolutny hit tego sezonu. Chocolatierzy na całym świecie produkują własną wersję dubajskiego specjału. Jednym z pionierów na polskim rynku jest manufaktura Beskid Chocolate.

    więcej
  • Dotacja dla rzemieślników ze Śląska

    Dotacja dla rzemieślników ze Śląska 0

    Na początku 2025 roku Śląskie Centrum Przedsiębiorczości planuje ogłosić nabór na dotację dla rzemieślników zainteresowanych rozwojem prowadzonej działalności.

    więcej
  • Czekoladowe upominki na Święta

    Czekoladowe upominki na Święta 0

    Grudzień to czas, kiedy wyroby czekoladowe cieszą się dużym powodzeniem. Konsumenci kupują figurki, tabliczki, pralinki, czy kalendarze adwentowe. W ostatnich latach możemy w Polsce zaopatrzyć się w wyroby od producentów rzemieślniczych mając tym samym gwarancję, że słodkie upominki będą lepszej jakości i będą staranniej wykona

    więcej
  • Cukiernia Sowa rozwija skrzydła – do 170 lokalizacji w Polsce

    Cukiernia Sowa rozwija skrzydła – do 170 lokalizacji w Polsce 0

    Cukiernia Sowa, lider polskiego rynku cukierniczego, kontynuuje dynamiczną ekspansję. W ostatnich dniach sieć powiększyła się o kolejne punkty sprzedaży, w tym o nowy lokal w Centrum Handlowym M1 w Krakowie, który otworzył swoje drzwi dla klientów 27 listopada 2024 roku. W grudniu sieć liczyć będzie 170 lokalizacji.

    więcej
  • Słodka Polska – pierwszy taki przewodnik po kraju!

    Słodka Polska – pierwszy taki przewodnik po kraju! 0

    Właścicielka szczecińskiej pracowni, Hania Beza, wydała przewodnik na temat słodkich wypieków i deserów, jakie udało jej się spróbować w całej Polsce. Przez półtora roku podróżowała odwiedzając cukiernie w stolicach województw, incydentalnie będąc w mniejszych miasteczkach np. w Wadowicach. Owocem tych podróży jest jej książka.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe