...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Czekoladki z różowym ginem

    Czekoladki z różowym ginem 0

    Ciemna czekolada i kremowe, fondantowe nadzienie nasycone ginem - brzmi intrygująco? Dwie brytyjskie firmy pochodzące z Yorkshire połączyły siły, by wyprodukować niezwykłe słodycze.

    więcej
  • Mocne akcenty piekarskie na POLAGRZE

    Mocne akcenty piekarskie na POLAGRZE 0

    Październik rozpocznie się pierwszym w tym roku stacjonarnym wydarzeniem dla sektora spożywczego – targami POLAGRA. 4-6 października będzie można zapoznać się z ekspozycją, wziąć udział w wydarzeniach branżowych, a po targach skorzystać z ich specjalnej platformy internetowej.

    więcej
  • Impresjoniści podniebienia

    Impresjoniści podniebienia 0

    Z niezgody na bylejakość urodziły się wyjątkowe delikatesy, których właściciele mają jedną wspólną misję - zadbać o podniebienia konsumentów na najwyższym poziomie.

    więcej
  • Cukiernica wychodzi za mąż!

    Cukiernica wychodzi za mąż! 0

    Jak wygląda tort weselny tortowej mistrzyni?? Ten na ślubie Ewy Drzewickiej był dokładnie taki jak go sobie wymarzyła, bo przygotowała go... sama! Ale to nie jedyny smaczek jakim zaskoczyła zdolna cukierniczka.

    więcej
  • Lokal otwarty na lato

    Lokal otwarty na lato 0

    Lokale gastronomiczne poszukują coraz to bardziej wymyślnych pomysłów na to, aby przyciągnąć jak najwięcej nowych klientów. Lato jest na to idealnym momentem, ponieważ przechadzający się ludzie skuszeni nowością chętniej wpadają w „pułapkę promocji” i z entuzjazmem zachodzą do restauracji, bistro, kawiarni czy piekarni.

    więcej
  • KaramBBa - słodka promocja Bielska-Białej

    KaramBBa - słodka promocja Bielska-Białej 0

    1. stycznia 1951 roku nastąpiło administracyjne połączenie miast Bielska i Białej, zatem w tym roku przypada 70. rocznica tego wydarzenia. Zrodził się niebanalny pomysł na jej uczczenie - stworzenie i wypromowanie ciastka, które będzie wizytówką miasta. Tak powstała KaramBBa.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe